Osallistuimme tänään kokeenomaisiin treeneihin Tamskin Tallilla. Kouluttaja oli Tilut Espoon Koirakeskuksesta. Tarkoitukseni oli päivittää osaamisemme VOI-luokassa, jossa olisi tarkoitus kesällä kilpailla. Pienoinen palautus maanpinnalle, mutta kaikesta huolimatta sain puhtia treenaamiseen ja nimenomaan omaehtoiseen treenaamiseen, johon tietysti sulanmaan aika antaa paremmat mahdollisuudet. 

Hallin lattialla olevat hippuset kiinnostivat Lukaa kovasti ja pari kertaa se löysikin makupalan lattialta ennenkuin kerkesin  asiaan puuttumaan. "Löydöt" vahvistivat tietysti nuuskimista. 

Saimme Tiltun muistiinpanot liikkeistä:

paikalla makaaminen: laski pään, nosti, liikutti oik,. etujalkaa, tärisee hieman, asennon korj.etutassut, hieman lonkkamaahan tekniikka

Liikkeestä istuminen hieman vino alku pa (=perusasento), irtoaa seuratessa, istu -maahan kuuntelu käsk.? (Liike ei onnistunut ollenkaan kirj.huom)

Luoksetulo suulliset ok m+ jättö seis-pieni niiaus pa ok, maahan ok :)

Ruutu irtosi käsimerkki, ruutu hukassa, lisä seruraa pa ok

Hyppynouto säpsähti lähdössä. haistelee,. lisäkäsky, hyppy ävlistä pois. lopun pito

Metsku ottaminen, lopun pa, tiputti, hyvä loppun, vienti liikkeelle

tunnari toi väärän, tiputti jalkoihin

Kaket  M taaksepäin, i s m s i m - tekniikka

KV hieman karkailee koiran taso iloinen reipas

Eli kovasti meillä on parantamista monissa liikkeissä, esim ruutu ja liikkeestä istuminen. Noita ei kyllä olla juuri treenattukaan omatoimisesti, mutta tästä se lähtee. Luka on kummiskin iloinen ja reipas poika :)