Kolmannen VOI luokan nollatuloksen jälkeen alkoi tuntua vähän siltä että, onko tästä treenaamisesta mitään hyötyä... Lukalla ei kyllä ole mitään treenaamista vastaan, se kun on aina innolla mukana. Omaa asennetta tässä on vaan muokattava. Ehkä nyt on paras pitää koetaukoa, mutta treenaamista ei kannata jättää ja onhan meillä tuo PC treenipaikka.  Mun on muistettava, että Luka on hyvin herkkä ja kun se tekee virheen, mun ei auta mitenkään eleilläni tai äänenpainoilla moittia sitä vaan on vaan reippaasti sanottava että otetaanpa uusiksi tms. 

Harjoiteltiin hyppynoutoa ja koska se viimeksi hipaisi estettä, on harjoiteltava ylikorkealla hypyllä. Hyvin se hyppäsi vähän korkeammankin esteen noin 35 cm. Se selvästi oli vähän unohtanut koko hyppynoudon eikä heti löytänyt kapulaa ja Maria vähän epäilikin näkeekö hyvin. Mutta kun Luka taas muisti mikä on homman nimi niin nouto suhuin ihan hyvin.

Lisäksi harjoiteltiin Z:taa. Vaikka se onkin evl liike niin siinä on sopivasti niitä tötsiä, mikä on ollut vaikea paikka Lukalle, kun haluaa mennä niiden lähelle. Pysäytykset eivät täysin onnistuneet ja joudunkin käyttämään pientä käsiapua esim istumisen yhteydessä. Kallistuminen koiran suuntaan pitäisi jättää pois ja tietysti muutkin avut vähitellen. 

Ehkä tästä vielä noustaan, mutta kokeisiin en kyllä vähään aikaan uskaltaudu. Katsotaan sitten keväämmällä :)

Tessun kanssa ollaan pari kertaa käyty treenaamassa ISSK:ssa rallitokoa. Vähän on päässyt jutut unohtumaan. Takapäätä pitäis treenata korokkeen kanssa. Ei olla päästy kisoihinkaan, kun kaikki  alopaikat aian täysiä oman seuran jäsenillä. No, ylökillä on omat kisat alkuvuonna, joten sinne tähdätään :)